Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δίκτυο φόρτισης Tesla: Όλα τα επερχόμενα συμβατά EV
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-755-8300-5310
Επαφή τώρα

Δίκτυο φόρτισης Tesla: Όλα τα επερχόμενα συμβατά EV

2024-04-02

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δίκτυο φόρτισης Tesla: Όλα τα επερχόμενα συμβατά EV

Αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα σύντομα θα αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger της Tesla, και άλλα δίκτυα φόρτισης θα υιοθετήσουν επίσης την πρίζα NACS.

 

Οι άνθρωποι που οδηγούν οχήματα που κινούνται με ντίζελ ή φυσικό αέριο μπορούν να σταματήσουν σχεδόν σε οποιαδήποτε αντλία καυσίμου και να γεμίσουν τις δεξαμενές τους χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτούν δύο φορές.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν σήμερα μία από τις διάφορες θύρες φόρτισης, από το περίεργο CHAdeMO στο πιο κοινό Σύστημα Συνδυασμένης φόρτισης (CCS) και το ιδιοκτησιακό πρότυπο φόρτισης της Βόρειας Αμερικής (NACS) της Tesla.

Η θύρα φόρτισης NACS της Tesla και το εκτεταμένο δίκτυο Superchargers της εταιρείας θεωρούνται ως το χρυσό πρότυπο,Και φαίνεται ότι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες είναι έτοιμες να κάνουν το σύστημα της Tesla το βιομηχανικό πρότυπο.Τον Μάιο του 2023, η Ford ήταν η πρώτη που συμφώνησε να συνεργαστεί με την Tesla και να υιοθετήσει το NACS plug. Τότε τα ντόμινο άρχισαν να πέφτουν, με αρκετές άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να ανακοινώνουν πρόσφατα συμφωνίες με την Tesla.Ο όμιλος μηχανικών SAE International ανακοίνωσε επίσης ότι θα τυποποιήσει τον σύνδεσμο NACS.

Με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων και δίκτυα φόρτισης που αναμένεται να υιοθετήσουν το βύσμα της Tesla, έχουμε συντάξει μια λίστα από αυτούς καθώς και εκείνους που έχουμε ακούσει ότι είναι σε συνομιλίες για να συμμετάσχουν.Θα επικαιροποιήσουμε αυτή τη λίστα καθώς επιβεβαιώνονται νέες συμφωνίες ή αν ακούσουμε για περισσότερες πιθανές συμφωνίες..

 

Αυτοκινητοβιομηχανίες που συμφώνησαν να υιοθετήσουν την πρίζα φόρτισης της Tesla

Audi

Η Audi συμφώνησε να υιοθετήσει την πύλη φόρτισης NACS της Tesla από το 2025 στη Βόρεια Αμερική.Η εταιρεία λέει ότι εργάζεται σε έναν προσαρμογέα για μοντέλα πριν από το 2025 με μια θύρα τύπου CCS, το οποίο θα τους δώσει πρόσβαση στο δίκτυο του Tesla Supercharger.

BMW

Η BMW ανακοίνωσε συμφωνία για την υιοθέτηση της θύρας φόρτισης NACS της Tesla από τις αρχές του 2025.Τα υπάρχοντα ηλεκτρικά οχήματα με την πύλη τύπου CCS θα είναι επίσης συμβατά με το δίκτυο υπερφόρτισης της Tesla μέσω ενός προσαρμογέαΗ BMW λέει ότι εργάζεται για την ενσωμάτωση ενός τρόπου πληρωμής για φόρτιση με μια εφαρμογή στο αυτοκίνητο, καθώς και για την παροχή οδηγιών στους φορτιστές της Tesla μέσω της πλοήγησης του αυτοκινήτου.

Φίσκερ.

Η Fisker ανακοίνωσε συμφωνία για την υιοθέτηση της θύρας φόρτισης NACS της Tesla από το 2025.Η επανεκκίνηση της εταιρείας ξεκινά με το Fisker Ocean EV SUVΠερισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα θα ακολουθήσουν με τη μορφή του Rōnin 1000-hp, του Pear κάτω από $ 30K, και του βοηθητικού φορτηγού της Αλάσκα μέχρι το τέλος του 2025.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δίκτυο φόρτισης Tesla: Όλα τα επερχόμενα συμβατά EV  0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Λύσεις φορτιστών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 evcharger-solution.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.