Σπίτι >

Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-755-8300-5310
Επαφή τώρα
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Γραμμή παραγωγής

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΣΤΙΚΗΣ


Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ


Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ


Τα αυτοματοποιημένα συνεργεία συναρμολόγησης χωρίζονται σε γραμμές αυτόματης συναρμολόγησης και σε ημιαυτόματες γραμμές με χειροκίνητη λειτουργία.Τα οποία όχι μόνο ανταποκρίνονται στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων παραγγελιών, καθώς και στην παραγωγή παραγγελιών μικρών παρτίδων, διασφαλίζουν την τήρηση του προγράμματος παράδοσης των πελατών.Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΜΑΤΟΚΛΕΙΣΜΑΤΟΣ


Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ CCD


Προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση και η ροή ελαττωματικών προϊόντων, κάθε βήμα του προϊόντος ελέγχεται αυστηρά.Η πλήρης καθοδήγηση ποιότητας εφαρμόζεται επίσης στη διαδικασία παραγωγής.

Οι δοκιμές ποιότητας διενεργούνται αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα για να διασφαλιστεί ότι όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας.Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM/ODM

Ηλεκτρονική διαίρεση

Το ηλεκτρονικό τμήμα είναι κυρίως υπεύθυνο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή διακόπτη, μικροσκοπικού φωτιζόμενου διακόπτη, διακόπτη κουμπιού, βάσης ασφαλειών, πρίζας, καλωδίου τροφοδοσίας και άλλων προϊόντων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Διαίρεση καλουπιού υλικού

Το τμήμα καλουπιών υλικού ασχολείται κυρίως με το σχεδιασμό καλουπιών, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή πλακών χειρός, τη χύτευση με έγχυση και άλλες υπηρεσίες μίας στάσης.

Die casting τμήμα

Το τμήμα χύτευσης χύτευσης είναι κυρίως υπεύθυνο για τη χύτευση, τη χύτευση, τη στίλβωση, την αμμοβολή και το ψήσιμο κράματος αλουμινίου, κράματος ψευδαργύρου και κράματος μαγνησίου.

Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε&Α

SHENZHEN HONGJU ELECTRONICS CO.,LTD Διαδικασία Υπηρεσιών Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D)

Για τη διασφάλιση συνεχούς καινοτομίας και υψηλής ποιότητας λύσεων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, η HONGJU Electronics Limited δεσμεύεται σε μια αποτελεσματική διαδικασία εξυπηρέτησης Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α).Ακολουθεί μια επισκόπηση της διαδικασίας εξυπηρέτησης Ε&Α της εταιρείας μας:

 

1. Ανάλυση Απαιτήσεων:Συνεχίζουμε διεξοδική επικοινωνία με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τις τεχνικές απαιτήσεις τους.Αυτό περιλαμβάνει την απόκτηση λεπτομερούς κατανόησης της απόδοσης, της εφαρμογής, των περιβαλλοντικών συνθηκών του επιθυμητού ηλεκτρονικού εξαρτήματος και πολλά άλλα.

 

2. Concept Design:Με βάση την ανάλυση των απαιτήσεων, η ομάδα Ε&Α μας αρχίζει να διατυπώνει προτάσεις εννοιολογικού σχεδιασμού.Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει προκαταρκτικές συζητήσεις για την τεχνολογία και την καινοτομία για να διασφαλιστεί η σκοπιμότητα και η αξιοπιστία της λύσης.

 

3. Τεχνική αξιολόγηση:Διεξάγουμε εις βάθος τεχνικές αξιολογήσεις του concept design, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η απόδοση, η αξιοπιστία, η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και πολλά άλλα.Αυτό διασφαλίζει ότι η λύση μας ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις των πελατών και τα πρότυπα του κλάδου.

 

4. Λεπτομερής σχεδιασμός:Με βάση την τεχνική αξιολόγηση, προχωράμε σε λεπτομερείς εργασίες, όπως η επιλογή εξαρτημάτων, ο σχεδιασμός κυκλώματος, η διάταξη, ο σχεδιασμός περιβλήματος και πολλά άλλα.Ο στόχος αυτού του σταδίου είναι να διασφαλίσει ότι το προϊόν υπερέχει σε όλες τις πτυχές της απόδοσης.

 

5. Ανάπτυξη πρωτοτύπου:Δημιουργούμε πρωτότυπα δείγματα με βάση τον λεπτομερή σχεδιασμό.Αυτά τα πρωτότυπα χρησιμοποιούνται για την επικύρωση της ορθότητας, της απόδοσης και της σκοπιμότητας του σχεδιασμού.Συνεργαζόμαστε ενεργά με τους πελάτες για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή τους με τα πρωτότυπα.

 

6. Δοκιμή και επικύρωση:Εκτελούνται ενδελεχείς δοκιμές και επικύρωση στα πρωτότυπα, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών απόδοσης, δοκιμών αξιοπιστίας, δοκιμών περιβαλλοντικής προσαρμοστικότητας και άλλων.Αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν μπορεί να αποδώσει αξιόπιστα κάτω από διάφορες συνθήκες.

 

7. Βελτιστοποίηση και Βελτίωση:Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών, βελτιστοποιούμε και τελειοποιούμε τα πρωτότυπα.Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βελτίωση της απόδοσης, βελτιώσεις απόδοσης, βελτιστοποίηση μεγέθους και πολλά άλλα.Η συνεχής βελτιστοποίηση διασφαλίζει ότι το προϊόν φτάνει στη βέλτιστη κατάστασή του.

 

8. Προετοιμασία παραγωγής:Μόλις το πρωτότυπο υποβληθεί σε πολλούς γύρους βελτιστοποίησης και επιτύχει την επιθυμητή απόδοση, ξεκινάμε την προετοιμασία για παραγωγή.Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία διαδικασιών παραγωγής, την προμήθεια υλικών, τον καθορισμό διαδικασιών παραγωγής και πολλά άλλα.

 

9. Μαζική παραγωγή και παράδοση:Μετά τη φάση προετοιμασίας της παραγωγής, ξεκινάμε τη μαζική παραγωγή του προϊόντος.Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληροί υψηλά πρότυπα.

 

10. Υποστήριξη μετά την πώληση:Παρέχουμε υποστήριξη μετά την πώληση για τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών συμβουλών, συντήρησης, αναβαθμίσεων και πολλά άλλα.Διατηρούμε στενή συνεργασία με τους πελάτες για να διασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη χρήση.

 

Μέσω αυτής της ολοκληρωμένης διαδικασίας υπηρεσιών Ε&Α, η HONGJU Electronics Limited δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες υψηλής ποιότητας, καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις τεχνολογικές προκλήσεις.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Λύσεις φορτιστών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 evcharger-solution.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.