Σπίτι >

Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-755-8300-5310
Επαφή τώρα
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής

Εμπορικά σήματα:

Hongju

Αριθ. των υπαλλήλων

300~350

Ετήσια πωλήσεις

20000000-30000000

Έτος που καθιερώνεται

1998

PC εξαγωγής

60% - 70%

πελάτες που εξυπηρετούνται

5000+

Εισαγωγή

Η HONGJU ιδρύθηκε το 1998, με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, Ενσωματώνοντας την έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες, η εταιρεία έχει ισχυρή τεχνική και δύναμη Ε & Α, πλούσια εμπειρία στην παραγωγή και τη διαχείριση ποιότητας,Η εταιρεία έχει περάσει διαδοχικά την πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001 και την πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001· Η ταξινόμηση προϊόντων έχει υποβάλει αίτηση και έχει περάσει πιστοποιήσεις ασφαλείας όπως UL, ETL, VDE, TUV, KEMA, CE, CCC, CQC, KTL κ.λπ. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις Οι οδηγίες της ΕΕ για την προστασία του περιβάλλοντος RoHS και REACH.

 

Η εταιρεία διαθέτει επί του παρόντος τέσσερα μεγάλα επιχειρηματικά τμήματα, συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτρονικών, το Τμήμα Χύτευσης καλουπιών, το Τμήμα καλωδίων και συνδετήρων καλωδίων και το τμήμα New Energy.Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε: επικοινωνίες, ιατρική, ομορφιά, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, αποθήκευση ενέργειας, νέα ενέργεια, εξοπλισμός ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρικά οχήματα νέας ενέργειας, πασσάλους φόρτισης, μηχανήματα, εξοπλισμό ελέγχου αυτοματισμού και άλλες βιομηχανίες

 

Τα κύρια προϊόντα του Τμήματος Ηλεκτρονικών: διακόπτες με κουμπιά, διακόπτες τακτ, διακόπτες στροφών, διακόπτες εναλλαγής, συρόμενοι διακόπτες, διακόπτες βύθισης, περιστροφικοί διακόπτες, μικροδιακόπτες, μεταλλικοί διακόπτες κουμπιών, διακόπτες έκτακτης ανάγκης, πρίζες IEC, θήκες ασφαλειών, EMI πρίζες φίλτρου, διακόπτες διακοπτών κ.λπ.

 

Τα κύρια προϊόντα της Επιχειρηματικής Μονάδας Die Casting: σχεδιασμός, ανάπτυξη, κατασκευή πλαστικών, υλικού, χύτευσης και άλλων καλουπιών, και παραγωγή και επεξεργασία κράματος αλουμινίου, κράματος ψευδαργύρου και άλλων προϊόντων χύτευσης.

 

Τα κύρια προϊόντα του τμήματος καλωδίων και συνδετήρων καλωδίων: Υποδοχές καλωδίων, βύσματα πλακέτας με πλακέτα, αδιάβροχοι σύνδεσμοι, φωτοβολταϊκοί σύνδεσμοι αποθήκευσης ενέργειας κ.λπ., πλεξούδες καλωδίωσης αποθήκευσης ενέργειας, πλεξούδες καλωδίωσης ισχύος αυτοκινήτου, ελεγκτής αυτοκινήτου πλεξούδες καλωδίωσης, ηλεκτρονικά ισχύος Προσαρμογή πλεξούδας σύνδεσης εξοπλισμού, πλεξούδα εξοπλισμού βιομηχανικού ελέγχου και άλλων τύπων καλωδίων πλεξούδας, τυποποιημένα καλώδια τροφοδοσίας Κίνας, καλώδια τροφοδοσίας ευρωπαϊκών προτύπων, καλώδια τροφοδοσίας αμερικανικού προτύπου και άλλα καλώδια τροφοδοσίας από διάφορες χώρες.

 

Τα κύρια προϊόντα του τμήματος νέων ενεργειακών επιχειρήσεων: καλώδια καλωδίωσης για φόρτιση πασσάλων, βύσματα υψηλής ισχύος για πασσάλους φόρτισης σε διάφορες χώρες, αξεσουάρ συσκευών φόρτισης, φορητές συσκευές φόρτισης AC standard, φορητές συσκευές φόρτισης ευρωπαϊκού προτύπου AC, φορητές AC συσκευές φόρτισης, εστιάζοντας στην επίλυση νέας ενεργειακής φόρτισης οχημάτων Ασφαλής και βολική, παρέχοντας ένα πλήρες σύνολο τελικών λύσεων και εξαρτημάτων.

 

Από την ίδρυσή της, η Hongju τηρούσε πάντα την έννοια της ποιότητας πρώτα, του πελάτη πρώτα και της βιώσιμης διαχείρισης.Καινοτομεί συνεχώς την τεχνολογία, βελτιώνει και βελτιστοποιεί συνεχώς την τεχνολογία προϊόντων και εισάγει ενεργά προηγμένες μεθόδους διαχείρισης.με γνώμονα τη ζήτηση της αγοράς, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών.Ο σκοπός είναι να αναπτυχθούμε μαζί με νέους και παλιούς πελάτες στον ολοένα και πιο έντονο ανταγωνισμό της αγοράς και να κερδίσουμε την εύνοια των πελατών σε διαφορετικές περιοχές.Ελπίζουμε ότι μπορούμε να συμβαδίσουμε μαζί σας στη μελλοντική συνεργασία και να δημιουργήσουμε λάμψη μαζί!

Υπηρεσία

HONGJU ELECTRONICS

Διαδικασία εξυπηρέτησης

 

Συγκέντρωση ερωτήσεων και απαιτήσεων:

Η διαδικασία ξεκινά όταν ένας πελάτης επικοινωνήσει μαζί μας για τις απαιτήσεις του, όπως τον τύπο των προϊόντων, τις λεπτομέρειες λειτουργίας, το μέγεθος, το σχήμα, τις μεθόδους συσκευασίας, τις ποσότητες, τον χρόνο παράδοσης και οποιοδήποτε προσαρμοσμένο σχέδιο ή Μάρκα OEM.

 

Διαβούλευση και προσφορά:

 

Ο εκπρόσωπος της ομάδας πωλήσεων της HONGJU επικοινωνεί με τον πελάτη για να κατανοήσει τις ανάγκες του λεπτομερώς.θα προσφέρουμε συμβουλές για το μέγεθος, τη λειτουργία, το σχήμα, το σχέδιο, το υλικό, τις τεχνικές και τις επιλογές συσκευασίας με βάση τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό του πελάτη.θα προετοιμάσουμε την προσφορά αφού επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες, η προσφορά θα περιλαμβάνει τιμή μονάδας, MOQ, Χρόνος παράδοσης, κόστος αποστολής τρόπου πληρωμής και άλλους όρους της υπηρεσίας.

 

Προετοιμασία δειγμάτων και αποστολή:

 

Μόλις ο πελάτης εγκρίνει την προσφορά, η HONGJU θα προετοιμάσει τα δείγματα με βάση όλες τις λεπτομέρειες που επιβεβαιώσαμε με τους πελάτες και θα συζητήσει τη μέθοδο αποστολής.θα κανονίσουμε την αποστολή και θα στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης στους πελάτες για παρακολούθηση.

 

Μαζική παραγωγή και χρόνος παράδοσης:

 

Όταν τα δείγματα εγκριθούν και λάβουμε το PO από τους πελάτες, η HONGJU θα κάνει τιμολόγιο στους πελάτες, μόλις οι πελάτες επιβεβαιώσουν το τιμολόγιο και κάνουν τη βάση πληρωμής με τους συζητημένους όρους πληρωμής, η HONGJU θα κανονίσει την παραγωγή και θα ενημερώσει τους πελάτες για το χρόνο παράδοσης εντός 3 ημέρες;

 

Ελεγχος ποιότητας:

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η HONGJU διατηρεί αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.Διενεργούμε τακτικές επιθεωρήσεις και ολοκληρώνουμε αξιολογήσεις ποιότητας για να εγγυηθούμε την ικανοποίηση των πελατών.

 

Συσκευασία και αποστολή:

 

Τα τελικά προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά σε κατάλληλα υλικά συσκευασίας για την προστασία τους κατά τη μεταφορά.Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών HONGJU διασφαλίζει τη σωστή σήμανση και τεκμηρίωση πριν από την αποστολή των προϊόντων στην επιθυμητή τοποθεσία του πελάτη.

 

Παράδοση και Σχόλια πελατών:

 

Η HONGJU φροντίζει για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.Μετά την παράδοση, θα στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης στους πελάτες για παρακολούθηση, ενδέχεται να ζητήσουμε σχόλια από τους πελάτες για να αξιολογήσουμε την ικανοποίησή τους με την υπηρεσία και να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες ή ζητήματα.

Ιστορία

Κίνα Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας έχει τη σκληρή δουλειά και τον μακρύ δρόμο να διανύσει.Με την ισχυρή ευθύνη και την ίδια αποστολή και μοίρα, θα αναμίξαμε την προσωπική αξία στην αναπτυσσόμενη μακροπρόθεσμη αξία της εταιρείας μαζί για να δημιουργήσουμε το όμορφο μέλλον.

Κίνα Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shenzhen Hongju Electronics Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Λύσεις φορτιστών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 evcharger-solution.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.