Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-755-8300-5310
Επαφή τώρα

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

2023-07-26

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εμπλοκή στην εμπειρία κινητικότητας του αύριο

Η μεγάλη τυποποιημένη και ισχυρή γκάμα προϊόντων μας προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προσαρμογής για όσους δημιουργούν καινοτόμες λύσεις μετακίνησης.​

Οι νέες εφαρμογές κινητικότητας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας νέας εμπειρίας διεπαφής ανθρώπινης μηχανής από την αρχή.Ενώ παραμένουν περιορισμοί προϋπολογισμού και χρόνου, η ηλεκτροκίνηση, η αυτόνομη οδήγηση και η κοινή κινητικότητα φέρνουν νέες προκλήσεις, όπως ευκολία χρήσης, συνδεσιμότητα και αυξημένη ασφάλεια.Χάρη στην εμπειρία μας σε συνεργασία με startups και ηγέτες του κλάδου, η HONGJU έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνογνωσία και προσφέρει όχι μόνο υποστήριξη στις φάσεις σχεδιασμού, αλλά και μία από τις ευρύτερες σειρές λύσεων φόρτισης EV που έχουν κατασκευαστεί με κουμπιά, διακόπτες εναλλαγής, ενδείξεις, έλεγχο πάνελ και joysticks.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Λύσεις φορτιστών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 evcharger-solution.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.