Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σταθμοί χρέωσης της EV εξουσιοδοτήσεων της ΕΕ κατά μήκος των εθνικών οδών
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-755-8300-5310
Επαφή τώρα

Σταθμοί χρέωσης της EV εξουσιοδοτήσεων της ΕΕ κατά μήκος των εθνικών οδών

2023-07-26

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σταθμοί χρέωσης της EV εξουσιοδοτήσεων της ΕΕ κατά μήκος των εθνικών οδών
  • Οι φορτιστές της EV θα καλθούν τις εθνικές οδούς της ΕΕ το 2025
  • Οι φορτιστές θα τοποθετηθούν κάθε 37 μίλια
  • «Ο νέος νόμος είναι ένα κύριο σημείο»: Πολιτικός μεταφορών

Ένας νέος νόμος στην Ευρώπη θα απαιτήσει τους ηλεκτρικούς σταθμούς χρέωσης οχημάτων, που προσφέρουν τουλάχιστον 150kW, κάθε 37 μίλια κατά μήκος σημαντικών εθνικών οδών.

Οι σταθμοί χρέωσης θα είναι προσιτοί το 2025.

«Ο νέος νόμος είναι ένα κύριο σημείο “της τακτοποίησής μας για 55” πολιτική επιτρέποντας περισσότερο κοινό που επαναφορτίζει την ικανότητα στις οδούς στις πόλεις και κατά μήκος των αυτοκινητόδρομων σε ολόκληρη την Ευρώπη,» η εν λόγω Raquel Sanchez Jimenez, ισπανικός Υπουργός Μεταφορών, κινητικότητα και αστική ημερήσια διάταξη. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο κοντινό μέλλον, οι πολίτες θα είναι σε θέση να χρεώσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά τους τόσο εύκολα όσο κάνουν σήμερα στα παραδοσιακά πρατήρια καυσίμων.»

Ο νέος κανονισμός επιτρέπει στον τομέα των μεταφορών για «σημαντικά να μειώσει το ίχνος άνθρακά του μετά από τη σημερινή υιοθέτηση στον κανονισμό υποδομής εναλλακτικού καυσίμου.»

Θα το καταστήσει επίσης πολύ ευκολότερο στους ιδιοκτήτες της EV να ταξιδεψει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η πληρωμή για τη δαπάνη δεν θα απαιτήσει μια συνδρομή, ούτε.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων, οι ιδιοκτήτες της EV θα είναι σε θέση να χρεώσουν μέσω της κάρτας ή της ανέπαφης πληρωμής.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Λύσεις φορτιστών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 evcharger-solution.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.